Izolatii interioare. Celuloza ca izolatie interioara

Avantajele celulozei ca izolatie interioara.

Prin izolatii interioare de calitate, intelegem o izolatie interioara corecta a imobilelor si a constructiilor, prin care se reduc considerabil pierderile de energie, asigurand totodata incalzirea sau racirea sustinuta si constanta a spatiilor interioare cu costuri reduse.

De exemplu, izolatiile interioare corect proiectate si executate inlatura patrunderea caldurii in interiorul constructie pe timpul verii, astfel incat folosirea instalatiilor de aer conditionat devine dispensabila. Acest aspect este foarte important deoarece pentru racirea incaperilor cu 1°C este necesara de 3 ori mai multa energie decat pentru incalzirea acestora cu 1°C !

Materialele pentru izolatia interioara variaza in functie de pret si preferinte, insa recomandarea noastra este de a se merge pe un sistem de izolare la interior mecanizata cu fibre de celuloza sau fibre de lemn folosita la izolarea acoperisului sau a peretilor interiori.

Izolatii interioare-Izolatie interioara-Izolare interior

 

Performanta termica pentru izolatii interioare cu celuloza

Conductivitatea termica a fibrelor de celuloza este de 0.037kW/mK, mai buna decat cea a materialelor obisnuite.

Izolatia cu fibre de celuloza este o solutie mult mai performanta comparativ cu sistemele traditionale (vata minerala, vata bazaltica). Instalarea este mecanizata (eliminarea puntilor) si implicit mult mai precisa cu timpi de instalare foarte scazuti, comparativ cu variantele traditionale. Celuloza poate fii instalata in densitati diferite, intre 50-65 kg/m3.

Utilizand produsele noastre de izolatii interioare se asigura un climat interior placut, atat vara, cat si iarna, confortul termic realizandu-se cu consum scazut de energie si cu o poluarea redusa a mediului inconjurator. Utilizand produse cu capacitate superioara de izolatie, consumul de energie al locuintelor se poate reduce drastic si astfel cheltuielile de intretinere devin mult mai mici.

Folosirea produselor pentru izolatia interioara din fibre de lemn sau fibre de celuloza adauga valoare imobilelor si reprezinta o investitie de care se poate beneficia imediat, care are o perioada de amortizare relativ scurta si de care se beneficiaza pe intreaga durata de viata a imobilelor.

Comentariile sunt inchise